Tina Naets

Dierenarts Tina Naets studeerde af in 2009 aan de Universiteit van Gent. Na enkele jaren als freelance dierenarts te hebben gewerkt voor andere praktijken, begon het toch te kriebelen om het ondernemerschap op te zoeken en een eigen praktijk te starten.
Na grondige verbouwingswerken richtte ze DAP De Hei op in 2014.

Tina heeft zich verder verdiept en bijgeschoold in inwendige ziektes en accupunctuur.

Nathalie Swinnen

Dierenarts Nathalie Swinnen is afgestudeerd in 2014. Na haar basisstudie heeft ze ook de specialisatie “Vakdierenarts Kleine Huisdieren” behaald aan de Universiteit Gent. Naast haar toewijding als kleine huisdierenarts, is Nathalie ook verbonden als dierenarts aann het Federaal Voedselagentschap FAVV.

Nathalie verdiept en schoolt zich bij in de chirurgie en inwendige ziekten.

Freya Vandevoort

Dierenarts Freya Vandevoort is afgestudeerd in 2014. Sindsdien is ze nauw betrokken bij de dierentuinen in de regio, en heeft ze ervaring opgebouwd in een dierenkliniek en natuurhulpcentrum.

Dit uit zich ook in de bijzondere interesse van Freya. Naast honden en katten weet ze bijzonder veel over reptielen, vogels, fretten, knaagdierenen konijnen. Daarnaast verdiept zich in de cardiologie.

Frederic Bouvez

Dierenarts Frederic Bouvez is afgestudeerd 2002. Na zijn studies is hij zich verder gaan verdiepen in de echografie en heeft hij zich internationaal geschoold. Hij voert in de praktijk echografie├źn uit zoals drachtdiagnose, abdominale echografie (buikechografie), cardio echografie (hartechografie) met EKG. Eveneens doet hij bijkomende onderzoeken zoals puncties en bioptname.